Stacks Image 310
Wij ondersteunen een Verzorgd Buitenleven!

Projecten en wensen

Om het verblijf van de bewoners op De Eemhorst te veraangenamen heeft de stichting enkele wensen vanuit bewoners of hun naasten. Om deze wensen te realiseren hebben we uw hulp nodig!

Neemt u voor meer informatie gerust contact met ons op.

Word Vriend van De Eemhorst en ondersteun een Verzorgd Buitenleven voor mensen met dementie!

Hieronder vindt u per project meer informatie.

Gerealiseerd
Gerealiseerd!

Duofiets

Samen met bewoners fietsen is nu mogelijk met de Duofiets. Dit is een stabiele fiets die niet kan omvallen. Je zit naast elkaar en kunt zonder al te veel inspanning van de omgeving genieten. Ook hebben wij een draaibare zitting gemonteerd, zodat bewoners makkelijk kunnen opstappen.

De Duofiets is voor De Eemhorst een enorme aanwinst! Onze dank gaat uit naar de donateurs!
Word ook vriend van De Eemhorst en help mee!
Nog niet gerealiseerd

Waterpomp

Op De Eemhorst creëren we steeds meer een belevingstuin waar de zintuigen als ruiken, horen, zien, voelen en proeven centraal staan.
Natuurlijke elementen zoals (fruit) bomen, struiken, kruiden, bloemen tref je bij ons al volop aan. Alleen een waterpartij/-pomp ontbreekt nog en zouden we ook graag willen aanschaffen.
Gerealiseerd
Gerealiseerd!

Buitenkeuken met binnenruimte

Het prieel is geopend en geeft al veel plezier aan onze bewoners. Regelmatig bieden wij hier verschillende activiteiten aan. De naam hebben we veranderd in "Theehuis".
We zijn druk bezig met de installatie van de keuken.
Met dank aan onze donateurs en o.a. Stichting Elise Mathilde Fonds.
Nog niet gerealiseerd

Personenbus

Om met de bewoners op stap te kunnen is geschikt vervoer nodig. Wij zouden De Eemhorst graag helpen met de aanschaf van een aangepaste personenbus.

Word vriend van De Eemhorst en help mee!
Nog niet gerealiseerd

Aangekleed kerstdiner

Wat is er gezelliger dan met kerst met zijn allen aan tafel! Wij willen graag het kerstdiner voor de bewoners extra speciaal maken! Met een kleine bijdrage kunnen we zorgen voor een aangeklede kerstboom, een heerlijk kerstdiner, feestelijke hapjes en muzikale omlijsting. Word vriend van De Eemhorst en help mee!